Vidstezhyty - Відстеження Play Market:
Скачати

Answear (Ансвер) - Відгуки клієнтів

Answear (Ансвер) відгуки

Інтернет магазин одягу

Відстежити посилку Answear (Ансвер)

    Відстеження посилки:

    Оцінки І Відгуки Користувачів

    Оцініть доставку від Answear (Ансвер)

    Додати відгук

    Де моє замовлення?

    Зазвичай замовляю по повній оплаті, але іноді бувають винятки ... цього разу замовила чоловіку футболку післяплатою , ще 26 лютого посилка була зареєстрована і оформлена до відправки ... і все ... і тиша ... і тепер не знаю, що з нею і де вона...CV342350601PL

    Юлія - 4/14/2024

    Не отримала замовлення

    Що трапилося з моїм улюбленим інтернет-магазином? Оформила замовлення в кінці березня і досі не отримала його. Я б згодна почекати, але як мінімум треба попереджати про затримку, і хоча б відповідати на листи, які я надсилала у тех. підтримку та дірект інстаграму. Додзвонитися теж неможливо. Розцінюю це як хамське відношення до клієнта! Я так розчарована.. Не знаю, чим закінчиться ця історія, але, мабуть, це була моя остання покупка на даному сайті.

    Юлія - 4/12/2024

    Не повертають кошти

    Не повертають кошти 2500 за товар , не можливо додзвонитися на гарячу лінію, зворотнього зв’язку взагалі немає

    Анастасія - 4/9/2024

    Шахрайство збоку магазину

    Все було добре, асортимент, доставка, поки не заважала речі деякої фірми, які не відповідали розміру, фото та взагалі були низькоякісні. Магазин відмовився прийняти їх назад. Написали, що там якийсь сторонній запах. Упаковка герметична, звідки я знаю, з чим воно поряд йшло. Речі відправили мені назад, не спитавши моєї згоди, ще намагаються зірвати з мене за пересилку. Взагалі, іноді повернення приходилося чекати по 2-3 місяця, декілька разів нагадувати. З поверненнями у них взагалі жах, бачу по відгукам. І ще. Спробувала відслідити досить привабливі моделі, які раніше швидко уходили. Вони майже не рухаються.як я зрозуміла по відгукам, багато клієнтів залишають магазин. Чого коштує хоча б те, що попередньо товар не можна оглядати! Якщо якийсь магазин не хоче оставатися в накладі, загубив гроші при пересилці, він бере передоплати 200-300 грн. Які в разі покупки враховуються. А так - явно тхне шахрайством.

    Олена - 4/9/2024

    не приїхали кросівки

    Замовляв три пари кросівок трьома різними замовленнями щоб не було податку,і одна пара кросівок не приїхала,замість кросівок приїхала коробка набита папером.Вже 36 днів очікую вирішення ситуації,не кросівок не коштів так і не отримав,техпідтримка відповідає шаблонно "перевіряємо інформацію очікуйте" Почитавши відгуки дуже сумніваюся що ситуація вирішиться,тому замовляйте тут речі на таку суму яку вам в разі чого буде не шкода втратити номер замовлення 240211-733197-UA

    Андрій - 3/25/2024

    Вкрадені кошти

    Це не Answear а лохотрон. Речі приходили пристойної якості, однак з поверненням коштів буде ще дуже довга гра. Ні на які запити Answear не реагує. Нікому не раджу мати з ними справу!

    Віталій - 3/23/2024

    Н

    Несколько раз делал покупки (наложенным платежом при получении) всё было хорошо. Товар качественный, доставка быстро и удобно. Последнее моё приобретение была покупка с выше 150€ и поэтому, по правилам магазина, я должен сделать был предоплату. При оплате с карты списалось несколько больше, на 130 грн. Я подумал что это таможенный сбор на покупку товара более 150€. Но нет, этот сбор с меня вычли при получении товара у курьера. Пытался дозвониться на answer.ua - безуспешно. Горячая линия холодная (постоянный ответ, что все операторы заняты). Писал на электронную почту ок@answer.ua - почтовый ящик не рабочий. В Инстаграм им написать невозможно - ограничены пользователем запросы на переписку. В общем итог "скоммуниздили" у меня 130 грн и ещё пытаются проводить декоммунизацию эти поляки в своей стране 😂😂😂

    Игорь - 3/14/2024

    Отвратительное отношение к покупателю

    Несколько лет покупала у них товар, возврат особо не делала. Поэтому все было хорошо. А когда делаешь возврат это уже большое проблема. Уже как месяц игнорировали мои сообщение, каждый раз писали этой недели отправим деньги за возврат. А сегодня написали якобы не смогли дозвониться , я же сама писала вам , как не смоли дозвониться . Ужасное отношение к покупателю, не советую покупать у них чего либо. И сама больше ничего не куплю, это не стоит моих нервов. И мой IP заблокирован на сайте otzyvua( не разу не писала отзывы), наверное таким образом скрывают правду.

    Зульфия - 3/7/2024

    Не раджу цей магазин

    Замовляла черевики. Огляд товару неможливий без повної оплати. Коробка прийшла заклеяна скотчем, що унеможливлює повернення товару, згідно з умовами.

    Вікторія - 3/4/2024

    Не міняється статус замовлення,хоча пройшло вже декілька днів

    Зробила замовлення в четвер 8 лютого,але моє замовлення досі не відправлене,хоча завжди відправляли протягом 1 дня .Засмучена,адже мав бути подарунок,але відмовлюсь від замовлення .

    Анонімно - 2/12/2024

    Чому досі не оброблено замовлення???

    Я правильно розумію, ви починаєте працювати лише після гарного копняка? Ви не можете взяти в роботу замовлення вже 5 днів!!! Багато замовлень? Найміть ще працівників! Можу уявити, скільки ви потім будете відправляти моє замовлення після того, як помітите його.

    Сергій - 2/9/2024

    не повертають кошти, звязку немає

    Замовлення відправили на старий номер телефону, хоча в акаунті номер телефону було змінено, кошти не повертають, на повідомлення не відповідають, звязок відсутній

    Тамра - 2/5/2024

    узнать что пришло на отделение посылка или письмо?

    Как узнать от кого посылка и что это вообще посылка или письмо?

    Елена - 2/3/2024

    коли повернуть кошти за повернутий товар

    Повернула 11.12.2023 року пуховик, ні грошей, ні пуховика, більше не замовлятиму

    мирослава - 1/30/2024

    повернення замовлення 231215-6217E1-UA

    В службу підтримки звернутися не можливо, постійно автовідповідач каже, що всі співробітники зайняті. На почту, в інстаграмі та на формі зворотнього звʼязку також ніхто не відповів. Не рекомендую однозначно, таке враження, що після оформлення повернення тебе просто блокують

    Оксана - 1/24/2024

    Повернення

    Робив повернення, 2,один возврат коштів місяць 231213-54819J-UA, другій два 231119-30382S-UA.

    Максим - 1/20/2024

    Повернення коштів

    Замовила браслет на сайті, він не підійшов( застібка не тримала). Вирішила повернути його, відправила укрпоштою 21.12.2023, кошти надійшли на картку 09.01.2024. Сайт рекомендую!

    Ірина - 1/17/2024

    Шахраї

    Тільки шахраї так працюють

    Алла - 1/15/2024

    не возвращают деньги, месяц прошел

    Заказ 231106-613676-UA от 6.11.22, сумма 9592 грн. еще и пошлину оплатила сверху. Деньги за возврат никто до сих пор не вернул. На телефоны и мейлы не отвечают, на форму на сайте тоже. Больше не буду у них ничего покупать. Была постоянным клиентом. Не рекомендую!

    Олена - 1/13/2024

    Не повертають кошти за товар

    Замовив спортивний костюм по розмірній сітці, яка не відповідає дійсності. Звичайно ж товар не підійшов. В той же день оформив повернення, у Львові товар отримали ще тижня 3 назад. Кошти не повертають, реакції на мої повідомлення не має, додзвонитися на гарячу лінію не реально🤬🤬🤬🤬

    Ярослав - 1/9/2024

    Невідповідність розмірної сітки

    Розмірна сітка не відповідає заявленому товару на сайті. Купувала два светри. Один підійшов, інший, вибачте - на бегемога. Повернула, (ПРИ ЧОМУ ПОВЕРНЕННЯ ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ). Грошей - нуль, реакції на звернення - нуль. ЖАХЛИВИЙ СЕРВІС. Аналогічно попереднім відгукам - ні светру, ні грошей. А це 1099 грн в дупу. Єдиний плюс - це швидко доставили. Повертати, звичайно, ніхто не хоче. Тоді потрібно, щоб товар відповідав заявленому на сайті. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

    Емілія - 1/4/2024

    Не повертают кошти

    Придбав, товар, розмір указан не вірно, відправив, отримали. Прошов місяц, коштів нема. Служба підтримки мовчить.

    Максим - 12/30/2023

    Не повертають кошти за повернутий товар

    Відправила на повернення дві посилки, не підійшов розмір. Курьєр посилки отримав в Львові і від того часу повний ігнор і тиша. На повідомлення не відповідають, ні в інстаграм, ні по ел. почті, номер тел. на автовідповідачі, додзвонитись не реально. Коменти в інсианрам під постами чистять і в сєті регулярно. Шахраї!!! Сума, до речі, не маленька

    Наталія - 12/30/2023

    Возврат денежных средств

    6 декабря 2023 г отправила куртку , не подошёл размер. Телефон 0800214234 отвечает, но все операторы заняты. Такой ответ всё время и советует писать на Instagram, Telegram или на эл. почту. Писала везде. Если текущие вопросы- отвечают. Только касается возврата денег ВСЁ. Тишина. Никакого ответа так и нет. И денег тоже. Судя по другим отзывам ДЕНЕГ УЖЕ НЕ БУДЕТ. МОШЕННИКИ!!!

    Елена - 12/28/2023

    Гроші повернули

    Гроші повернули за попередні замовлення в якому не підійшов розмір взуття, я знов замовила потрібний розмір, посилка прийшла через 6 днів, все підійшло!!!

    Тетяна - 12/28/2023

    Вважають клієнтів дебілами

    Приклад: замовив кросівки 47 розміри, де на сайті вказано, що саме 47 розмір має устілку в 30см, прийшов 47 розмір, але устілка 31см! Тепер вимушений за свої гроші повертати товар, бо відповідь менеджера через 3 дні очікування "у нас на сайті універсальна таблиця". А в кол центр в принципі неможливо дотелефонуватись.

    Влад - 12/18/2023

    Гроші не повертають

    Злодюги, шахраї. Не раджу що— небудь у них купувати.

    Ніна - 12/17/2023

    Шахраї

    Шахраї

    Галина - 12/16/2023

    Шахраї

    Шахраї!!!! Кошти не вертають!!!

    Галина - 12/16/2023

    Мошенники

    Не связывайтесь с этим магазином. Это мошенники. Прислали посылку с заказом. По их правилом проверить содержимое посылки нельзя до оплаты. А когда оплатили и открыли посылку- она была пустая, с пустыми упаковками без товара Магазин на связь не выходит, на сообщения не отвечает Пусть им эти деньги будут на их скорое закрытие🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Аферисты!

    Анна - 12/13/2023

    Не вертають гроші і не відповідають в соцмережах

    Зробила повернення(продавець в інсті не вірно вказала довжину стопи в потрібному взутті)10 днів назад посилку забрали у Львові. В інсті відповіли, що посилка на експертизі. Але вже 7 днів не в інсті не в фейсбукі не відповідають(((231025-5099K7-UA.Як розуміти? Багато відгуків, що магазин «кидав» клієнтів при повернені, ні товару ні грошей(

    Тетяна - 12/7/2023

    Не вернули гроші

    Не рекомендую!!! Я здивована, що цей магазин при таких жахливих відгуках, працюе( «Попала» і я, відгуки при замовлені не читала. Взуття, яке я отримала на 1см не відповідає, той довжині, яку мені вказав продавець при перепискі в інсті. Гроші не повернули поки що. Але в відгуках читала, що де кому і не повернули протягом 2х років. То треба на них писати заяву в відповідні органи, можливо щось змінеться(

    Тетяна - 12/4/2023

    Все отримала

    Я задоволена і тим , що я замовила і доставкою. Не дивлячись на ситуацію на кордоні з Польщею. Шахрайства не побачила, як деякі пишуть.

    Анон - 12/4/2023

    Брак товара

    Замовляла в перше бачила рекламу та не могла б подумати ,що буде щось не так! Сказати що розчарована ще гірше бо даний інтернет магазин виявляється шахраями,яка скоріше за все знає що продає неліквід! Шкода,що неможливо залити фото та чат переписки сюди(Додзвонитись до них ніяк.На врегулювання конфлікту що до бракованого взуття ні як не йдуть тільки запропонують код на наступну покупку ну це смішно!! Шкода що перед замовленням не ознайомилась з їх отзовами! Виникло питання повертати та влетіти ще в копійку? На це питання так ніхто і не відповів по сьогоднішній день.Та кошти не факт що повернуть та і взуття не буде( НЕ рекомендую!!!!

    Тетяна - 12/1/2023

    Возврат средств

    Как обычно,размерная сетка не соответствует действительности,возврат средств уже больше 2х недель не произошел,но судя по всему и не произойдет. Если есть возможность купить в другом месте,рекомендую это сделать. Либо учтите,что если вам что-то не подойдёт,то деньги вам никто не вернет CV313558153PL

    Евгений - 12/1/2023

    Повернення пройшло легко

    Замовляла челсі від бренду Tommy Hilfiger. Була приємна ціна на знижці, хоч і старіша модель, але мені подобалась. Розмір ми уточнили і я замовила. Декілька днів статус замовлення не мінявся у додатку і переживала чи отримаю свій розмір, чи можливо є якісь труднощі. Написала у підтримку, то попросили вибачення, що завантажений склад. Приїхали таки челсі, але на жаль, з фабричним браком на замку. Неможливо було користуватись. Повернула все згідно умов. Щодо всіх коментарів, що пишуть, там є чіткі правила і компанія їх насправді дотримується. 3-7 робочих днів на експертизу і 14 днів на повернення коштів. Я надіслала повернення у суботу, а на 4 робочий день отримала підтвердження експертизи. Щодо повернення грошей, то вони прийшли на 11 робочий день. Жодних умов не порушено. Дуже вдячна за легке повернення, хоча і засмучена, що не догляділи і надіслали брак.

    Ольга - 11/18/2023

    Неможливо зробити повернення

    Замовила сумку guess після місяця носки (5 разів брала) ручка розклеїлась написала у чат підтримки відповість чекаю 3 роки в результаті та і нічого не добилась пройшов тиждень

    Марія - 11/12/2023

    Возврат денег

    Была постоянным клиентом этого магазина . Покупки здесь были неоднократны . Сделала покупку мужу на сумму - 3498 грн (230806-0587L0-UA) ,не подошел размер ,отправила на возврат 23.08.2023 24.08 в 18:08 ее уже получили . Но ,никакого уведомления мне не прислали о оформлении возврата . Написала им на почту ,чтобы уточнить -ноль ответа . До этого делала всего один возврат -все было нормально ,но не в этот раз . Соответственно покупать ничего больше не буду ,так как сейчас зашла и начиталась кучу отзывов про тугой возврат средств. Это отпугивает . Не посоветую ,сама больше не закажу . Так и теряются постоянные клиенты …. Жду от вас обратной связи !

    Яна - 9/6/2023

    обдурюють

    Замовляти можна лише ті речі, які точно не будете повертати. якщо оформите повернення то і з речами і з грішми попрощайтесь! працюють за шахрайськиими схемами, на телефон ви ніколи не дозвонитесь, на повідомлення відповідають але постійно косять під дурачків..

    teееti - 8/17/2023

    поганий сервіс

    Більше півтора місяця не повертають гроші за повернений товар, три тижні підтримка не надає ніякої адекватної відповіді, після кожного звернення лише передають запит на склад, і так вже три тижні поспіль, жахливий сервіс, більше нічого ніколи в них замовляти не буду і нікому не раджу

    serhii - 8/6/2023

    Не повертають гроші

    Добрий день! Замовлення номер 230611-514586-UA, я отримала 13.06 і вже 14.06 одну позицію я повернула оскільки взуття виявилося завелике мені. 15.06 посилку з нової пошти забрали, номер посилки 59000982418183. 27 липня ви мені підтвердили у ФБ, що експертизу моє повернення пройшло, сьогодні 08 липня, тобто минуло 12 днів з дня проходження експертизи, коли мені повернуть кошти? Це не мала сума 3250 грн, уже зараз місяць минув з дня повернення!Мені нові ботінки з меншим розміром приїхали за 4 дні( я оплатила кредитними коштами бо була впевнена що мені повернуть кошти за велики розмір), то я подвійно заплатила уже бо не повертають кошти. Я замовляла резервед, єобув, модіво, снікерсстудіо, в низ повенея проходило максимум 10 днів

    Людмила - 7/8/2023

    Не повернули гроші

    Я повернув замовлення 14 робочих днів назад, але повернення коштів так і не дочекався, через 10 днів! після повернення я отримав лист зі звинуваченням, що кросівки ношені, що є відвертою брехнею, я посто в шоці з цього магазину. Номер мого замовлення 230403-39186U-UA

    Денис - 7/5/2023

    Жахливий сервіс

    Компанія, що не знає слово «сервіс». Замовила сонцезахисні окуляри за 8000 грн. Отримала я за ці гроші порізаний фірмовий чохол та подряпані самі окуляри. Але почнемо з початку. Дуже мріяла про окуляри, збирала гроші. Побачила, що вони зʼявилися на ансвері ще і за ціною нормальною, в порівнянні з іншими магазинами. На емоціях замовила, а потім вирішила почитати відгуки про сам магазин, бо на слуху він був, але я ще нічого там не купувала. Відгуки мене засмутили, але відміняти вже пізно, тимпаче «зі мною ж такого точно не станеться». Добре, що я всю розпаковку зняла на відео, бо тепер у мене є прямі докази шахрайської діяльності цього магазину. Замовляла люксові окуляри, а отримала я за ці гроші порізаний фірмовий чохол та подряпані самі окуляри!!! Звісно, я одразу почала телефонувати на гарячу лінію - постійно мене вибиває з різних номерів, навіть не переводить на лінію очікування. Написала в інстаграм - відповідь чекаю вже 3-й день. (Фото прикріпила) Тоді написала у фейсбук - відповідь надали, але яку!!! Це просто треш повний!!! (Фото теж прикріплюю) Я була шокована, як такий магазин може неадекватно відноситись по відношенню до своїх клієнтів. У переписці вони просять зачекати погодження повернення товару НЕналежної якості! Це як взагалі можливо?! Про право повернення товару НЕналежної якості протягом 14-ти дні в цьому магазині не чули! А тим паче не чули про вибачення! НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ ЦЕЙ МАГАЗИН! У випадку чого - вони не несуть ніякої відповідальності! Схоже, треба звертатися до поліції. Про наступні їхні дії буду писати тут! Всім гарного дня! І не ведіться на цих шахраїв!

    Ірина - 7/2/2023

    повернення товару

    якщо ви захоче повернути товар, то про свої кошти можна забути їх ви не дочекаєтеся телефон не відповідає на повідомлення нічого конкретного не відповідають!!!

    Ганна - 6/7/2023

    Не повертають кошти

    Не повертають кошти за повернутий товар більше місяця Сервіс жах Не рекомендую

    Юлія - 6/2/2023

    неповернення коштів

    Купив речі не підійшов розмір. Зробив повернення. Ні грошей, ні речей, ні комунікації. Категорично не рекомендую.

    Андрій - 6/2/2023

    Неповернули кошти

    Купив речі непідійшли зробив повернення. Ні грошей ні речей нема. Неможу рекомендувати цей магазин

    Коля - 5/16/2023

    CAT

    230508-8235DV-UA пройшло декілька днів так як і зазначено, рух посилки не відображається? Пишу до Вас вдруге???????

    Володимир - 5/12/2023

    Посилка

    Здравствуйте! Я не успела забрать товар с новой почты, была в отьезде. Большая просьба, выслать мне заказ повторно. Я от не него не отказывалась, тем более, что деньги я Вам перевела. Спасибо.

    тетяна хора - 5/2/2023

    повернення коштів

    не повертають вчасно кошти пройшло більш ніж 14 днів після схвалення повернення, кошти не повернули

    Олеся - 4/7/2023

    Не можу відстежити

    220926-045666-UA Була замовлена 26.09

    Діана - 10/2/2022

    -

    Відмінний магазин та відмінна тканина.

    Alina - 8/11/2022

    5+

    Магазин пропонує класні, якісні речі за хорошими цінами, безліч акцій та знижок.

    Марина - 8/10/2022

    -

    Отличный магазин с оригиналами

    Андрій - 8/10/2022

    5++

    Все приходить вчасно, товар якісний, ціни іноді просто супер!

    Олена - 8/10/2022

    -

    Дуже гарний магазин. Все якісно та нове знайомі мої брали не скаржаться, кажуть що все сподобалася, сам теж задоволений, раніше брав навіть одяг, все класно

    Гість - 8/10/2022

    5+

    Відмінний магазин із прийнятними цінами. Якість відмінна, купую кеди протягом двох років.

    Artem - 8/6/2022

    Отримала через 7 днів

    Замовляла доставку кур'єром із оплатою готівкою. Заплатила рівно ту суму, яка вказана на сайті у гривнях. Все відмінно !

    Елена - 7/26/2022

    Хороший магазин

    Дуже багато поганих відгуків пишуть, мабуть, це люди, які вперше замовляють на цьому сайті. Я час від часу щось замовляю, коли є час почекати. Великий вибір товарів, часто знижки. Зручне оформлення замовлення, оплата, доставка зазвичай протягом 1,5-2 тижнів. Востаннє я теж зіткнулася з конвертацією, зняло майже на 1000 грн. більше, написала на пошту, сказала про конвертацію. Запропонувала їм додати на сайт цю інформацію при оформленні покупки: сказали, що вже додали, люди не читають. Так що всі претензії потрібно пред'являти спочатку до себе, що неуважно вивчили правила доставки та оплати! Зараз курс нбу нарешті підвищили, конвертація вже не така велика буде) І комісію бере банк, а не Answer)

    Покупець) - 7/26/2022

    Повернення коштів

    На початку червня прийшла посилка, тапки ніби-то ношені, всі пошерябані, футболка з діркою наскрізь. Одразу ж написала. Зараз кінець липня, сиджу з тапками та рваною футболкою. Повернення немає, речі не забирають. Уточнюють у сказала про повернення. Ви серйозно ? Два місяці ?! Більше ніколи нічого тут замовляти не буду, це не магазин, а знущання. Шахраї!

    Ліна - 7/26/2022

    Статус заказа

    Доброго дня! скажіть, будь ласка, коли замовлений мною у п'ятницю товар перейде зі статусу «нове - післяплата» до статусу «переданий на склад» і коли буде відправлено? номери замовлень: 220722-09901K-UA 220722-17037H-UA

    Кристина - 7/25/2022

    Потрійна конвертація

    Робив замовлення у червні 2022 року: до оплати 503грн з картки списано 563,61грн. Просто тоді не звернув на це уваги, але це вже понад 10%. Зробив замовлення сьогодні: до сплати 1320грн. з картки списано 1600грн. Різниця більша за 20%. Конвертація?! Я ніде не бачу суму в іноземній валюті, щоб щось конвертувати. І я не прошу продати за безкоштовно, а лише, щоб я бачив ту суму, яка буде списуватись у мене з рахунку.

    Гість - 7/24/2022

    -

    Чудовий магазин із великим асортиментом, якісний товар. Рекомендую.

    Антоніна - 7/10/2022

    -

    Ціни прийнятні. Якісний брендовий товар. У коробці лежить бланк на повернення, яке можна відправити протягом 30 днів, Укрпоштою на Львів (а не до Польщі, як написали нижче), пересилання за рахунок магазину.

    Vladimir - 7/10/2022

    -

    Товар повний відстій.. низької якості та високою ціною. Більше купувати там не буду.

    Гість - 6/11/2022

    Жахливий магазин.

    Отримала сукню з браком, зробила повернення 2 посилок, гроші так і не повернули. Писали їм стільки, а відповідь чекайте чекайте ми повернемо, на перевірці після перевірки ще 14 днів коли повернуть і чи повернуть чи не зрозуміло більше 4000 грн, грошей немає вже місяць і плюс платили наперед тобто 2 місяці вже у них мої гроші! розвод якийсь .

    Гість - 5/10/2022

    -

    Магазин найкращий в Україні! Фірмовий і якісний товар, і ціни найкращі, але тільки якщо з розумом купуєш)

    Гість - 5/10/2022

    -----

    Асортимент непоганий, але трапляється брак. Отримала гаманець із іржею та запахом цвілі. Здійснила повернення. Минув місяць, гроші так і не повернули. Не можу рекомендувати цей магазин, оскільки повернення неможливе в ньому. Ані товару, ані коштів.

    Вікторія - 4/10/2022